понеділок, 29 липня 2019 15:42

ЗСУ отримають 2 літака-розвідника

ЗСУ отримають 2 літака-розвідника
ЗСу отримають 2 літака-розвідника до кінця 2019 року / фото: Мілітарний портал

У Миколаєві на державному підприємстві "Миколаївський авіаремонтний завод "НАРП" нині триває ремонт 2 бойових літаків Повітряних сил ЗС України – Су-24М і Су-24МР, що буде завершений до кінця року.

На підприємство вони були доставлені вантажними автомобілями, а до лав 7-ї бригади тактичної авіації ім. Петра Франка в Старокостянтинові повернуться вже повітрям, повідомляє 5 канал.

Під час ремонту фронтового бомбардувальника Су-24М і розвідувального літака Су-24МР проводиться повна перевірка всіх його вузлів та агрегатів, виконаний їхній ремонт чи повна заміна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Досі висить портрет Кучми - вбивцю авіаносців крейсер "Україна" розберуть за 3 роки

Представили ТОП розробок військово-промислового комплексу України за 6 місяців.

До переліку розробок потрапили мобільний комплекс крилатих ракет "Нептун", середній розвідувальний корабель, командно-штабна машина БТР-3КШ, легкий контрбатарейний радар "Бісквіт-КБ" і вимірювач швидкості снарядів РСВШ-112L, камуфляж "Мавка", станція радіоелектронної боротьби Р-330КВ1М і безпілотні наземні апарати FAHD ТА JAMAL.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ отримають 2 літака-розвідника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі