середа, 06 квітня 2022 23:10

ЗСУ на Донбасі вивели зі строю шість танків РФ

ЗСУ на Донбасі вивели зі строю шість танків РФ
ООС про роботу українських військових на Донбасі. Фото: Mykhaylo Shtekel

Українські військовослужбовці протягом доби відбили дев'ять ворожих атак.

Про це повідомляється на сторінці Операції об'єднаних сил в Facebook.

"Завдяки умілим діям та майстерності військовослужбовців угруповання Об'єднаних сил протягом поточної доби було успішно відбито 9 атак ворога", - повідомляє пресслужба об'єднаних сил.

"Наші воїни завдали втрат російським окупантам. Зокрема, українські захисники знищили 6 танків, 5 одиниць броньованої та 6 одиниць автомобільної техніки, 4 артилерійські системи противника" - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ми хочемо дати більше зброї, щоб завершити війну в Україні - Борель

Також, в ООС повідомили про відмінну роботу протиповітряних підрозділів. Військовослужбовцям вдалося збити над Донбасом два літаки, одну крилату ракету та один безпілотний літальний апарат ворога.

Росіяни перегруповують війська. Противник намагається встановити повний контроль над територією Донецької та Луганської областей. Попри норми міжнародного права ворог завдає ударів в об'єкти цивільної інфраструктури та промисловості. У Рубіжному Луганської області окупанти пошкодили цистерну з азотною кислотою.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ на Донбасі вивели зі строю шість танків РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі