пʼятниця, 31 серпня 2018 19:53

Зорян і Шкіряк "нє прі дєлах" - українці блискавично відреагували на ліквідацію Захарченка
7

Ватажка донецьких бойовиків Олександра Захарченка ліквідували у центрі Донецька. Вибух стався у ресторані "Сепар", де бойовик із поплічниками поминали співака Йосипа Кобзона, відомого своєю підтримкою анексії Криму та терористичних республік ДНР і ЛНР.

Український сегмент соцмереж відреагував на таку новину зі швидкістю світла. Подію коментують як звичайні люди, так і офіційні особи.

 
 
 
 
 
 
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУ офіційно підтвердила смерть Захарченка

Олександр Захарченко під час проросійських виступів на сході України керував донецьким відділенням харківського бійцівського клубу "Оплот". 16 квітня 2014 року він очолив групу бойовиків, які зайняли будівлю міської адміністрації Донецька. Після цього на "виборах" бойовики обрали його своїм ватажком.

31 серпня 2018 року у центрі Донецька пролунав вибух. Радіокерована міна спрацювала у ресторані "Сепар". Захарченко помер у лікарні у віці 42 роки.

Зараз ви читаєте новину «Зорян і Шкіряк "нє прі дєлах" - українці блискавично відреагували на ліквідацію Захарченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі