вівторок, 15 вересня 2020 00:58

Затримали бойовика ЛНР, який у 2014 році захоплював Сіверськодонецьк

Затримали бойовика ЛНР, який у 2014 році захоплював Сіверськодонецьк
Затримали бойовика ЛНР. Фото: ДПСУ

Оперативники Донецького та Луганського прикордонних загонів викрили 33-річного мешканця Маріуполя, який у 2014 році був активним членом незаконних збройних формувань

Місцевий житель став на бік окупантів та брав активну участь у захопленні Сіверськодонецька Луганської області, повідомляє пресслужба ДПСУ.

"Громадянин виконував завдання проросійських бойовиків, одним з яких була охорона периметру Державного інституту азотної промисловості, що був захоплений незаконними збройними формуваннями так званої "ЛНР" для розміщення свого штабу", — йдеться у повідомленні.

Днями, оперативники встановили місце перебування підозрюваного, якого згодом спільно зі співробітниками Управління карного розшуку ГУНП в Луганській області затримали.

"Представники Національної поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 260 КК України "Створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань", санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років", — додають прикордонники.

Тривають невідкладні слідчі дії щодо з'ясування всіх обставин правопорушення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики прицільно обстріляли українські позиції - Зеленський

Раніше, воїни ЗСУ зняли переміщення ворожого снайпера поблизу селища Зайцеве на Донбасі, що заборонено умовами перемир'я.

Зараз ви читаєте новину «Затримали бойовика ЛНР, який у 2014 році захоплював Сіверськодонецьк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі