пʼятниця, 24 січня 2020 19:14

"Жалкує про скоєне" — військовий намагався застрелитись у "Десні"

У навчальному центрі Сухопутних військ "Десна" на Чернігівщині ввечері 22 січня військовослужбовець скоїв спробу самогубства.

Куля ледь не влучила у серце. Зараз боєць у шпиталі з наскрізним пораненням грудної клітки. Його життю нічого не загрожує.

Автор: Фото ілюстративне/УНІАН
  Боєць зізнається, що це був емоційний зрив
Боєць зізнається, що це був емоційний зрив

Мобілізований офіцер 1997 року народження, уродженець Львова отримав вогнепальну зброю, але у наряд помічником чергового по частині не заступив. Чоловіка виявили з вогнепальним пораненням у ділянку серця. Він був при свідомості. Пояснив, що хотів скоїти самогубство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не здала екзамен: розповіли подробиці самогубства іноземної студентки в Тернополі

Пораненого доставили до Деснянського військового шпиталю. Зараз він у свідомості, знаходиться під наглядом лікарів.

Джерело Gazeta.ua в навчальному центрі "Десна" повідомило, що боєць розповідає, що бажання вкоротити собі віку виникло через переконання, що він не справляється зі своїми службовими обов'язками. Нібито вважав, що йому не вистачає знань, досвіду. Зізнається, що це був емоційний зрив.

Пораненого військовослужбовця виявили за 400 м від штабу військової частини.

"Він відійшов, запевнився, що нікого не має і він нікого не поранить, - кажуть у "Десні". - Боєць, з яким офіцер проживає у військовому містечку, говорить, що не помічав жодних ознак депресії в побратима. Не жалівся на якісь догани чи претензії з боку керівництва. Офіцер сам зізнається, що жалує про скоєне, що не проговорив власні переживання з рідними чи знайомими".

Військова поліція і прокуратура проводять розслідування.

За 2019 рік на російсько-українській війні загинули 110 військових: 107 чоловіків і 3 жінки

Зараз ви читаєте новину «"Жалкує про скоєне" — військовий намагався застрелитись у "Десні"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі