четвер, 15 червня 2017 11:52

Захарченко стріляв у наступника Ґіві

Захарченко стріляв у наступника Ґіві
Керівник ДНР Олександр Захарченко прострілив ноги командиру батальйону "Сомалі" Єгору Волочкову з позивним "Синок" Фото: hyser.com.ua

Керівник ДНР Олександр Захарченко прострілив ноги командиру батальйону "Сомалі" Єгору Волочкову на позивний "Синок". Сперечалися через відсутність дисципліни і дезертирство.

Захарченко прибув у розташування батальйону "Сомалі". Угрупованням раніше керував терорист Михайло Толстих на прізвисько Ґіві, який загинув після замаху. Захарченко висунув "Синку" купу претензій. Він був дуже незадоволений дисципліною в батальйоні, великою кількістю дезертирів і бездіяльністю самого "Синка".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ДНР іде зміна кадрів

Командир батальйону відповів різко і зухвало. Заявив, що в цьому винен "міністр оборони" Цар. Такий стан справ спостерігається в усіх угрупованнях бойовиків. "Синок" нецензурно пояснив Захарченку, що ця ситуація йому байдужа, бо він зібрався на дембель за місяць. Олександр Захарченко дістав пістолет і прострілив терористові ноги, повідомляє Нyser.

Батальйон "Сомалі" 26-річний Єгор Волочков очолив на початку 2017-го. Три роки тому вболівальники донецького "Шахтаря" змусили його вибачитися на камеру за антиукраїнські висловлювання.

Лідер бойовиків ДНР Олександр Захарченко допускає можливість свого вбивства. Про це Захарченко заявив під час виступу Йосипа Кобзона у Донецьку 27 травня.

Зараз ви читаєте новину «Захарченко стріляв у наступника Ґіві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі