четвер, 23 листопада 2017 18:30

"Забудьте про Україну" - заява українського журналіста викликала резонанс

"Забудьте про Україну" - заява українського журналіста викликала резонанс
Дмитро Гордон Фото: МедиаНяня

Виступ українського журналіста Дмитра Гордона на одному з російських телеканалів викликав резонанс у мережі. Він пояснив, чому українці вийшли на Майдан в 2013 році.

Про це інформує "Обозреватель".

"Наші російські брати (тепер уже колишні) коли ми ослабли, прийшли, забрали у нас все, що погано лежало, - Крим. А потім прийшли на Донбас і влаштували там криваву бійню... Сотні, тисячі хлопців прийшли без рук, без ніг, без очей. Осиротіли величезна кількість дітей. Безліч дітей не народилося. І за це я хочу "подякувати", користуючись нагодою, нашій колишній братній Росії, яка вважала за потрібне прийти до нас з війною", - заявив він.

Журналіст також закликав російське керівництво зайнятися проблемами РФ і забути про Україну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ми наших дітей не підготували, що війна з Росією може звалитися на їхні плечі

"Займіться собою, займіться Росією! Росія потребує реформ. У Росії величезна корупція. У нашій країні величезна кількість проблем. Перейдіть на себе, залиште нас, будь ласка, в спокої. Ось моє прохання, якщо мене чує керівництво Росії", - закликав журналіст.

В мережі виступ був оцінений по різному. Одні підтримали слова журналіста, а інші вважають, що Гордона пустили на федеральний канал "не просто так".

"Дмитру Гордону респект", - пише один користувач Twitter.

"Ви вважаєте, що це було випадково? Не просто так це все. Це розраховано на українську аудиторію. Підпишусь на нього, а потім він знову буде вкидувати кремлівські помиї нашим громадянам", - вважає інший користувач Twitter.

Нагадаємо, що раніше українська співачка ONUKA відмовилась виступати з росіянами в Чехії.

Зараз ви читаєте новину «"Забудьте про Україну" - заява українського журналіста викликала резонанс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі