четвер, 03 квітня 2014 20:42

За встановлення прапора РФ над Донецькою міськрадою студент отримав 2 роки умовно

За встановлення прапора РФ над Донецькою міськрадою студент отримав 2 роки умовно
Фото: crime.in.ua

Молодий хлопець, що встановив прапор Російської Федерації на будівлі Донецької міськради, визнаний судом винним. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Донецька, переїдає "Новости Донбасса".

"Ворошиловський районний суд Донецька оголосив вирок у кримінальному провадженні, відкритому за фактом хуліганських дій з боку жителя Донецька під час несанкціонованого мітингу біля будівлі міської ради. Судом повністю підтримана позиція державного обвинувачення і студент, 1995 року народження, визнаний винним у скоєнні злочину, передбаченого статтею 296 КК України (хуліганство). Обвинувачений повністю визнав свою провину у скоєнні протиправних дій, а саме: встановлення російського прапора на адміністративній будівлі Донецької міської ради", - йдеться в повідомленні.

Молодий чоловік засуджений до 2 років позбавлення волі з випробувальним терміном на 1 рік.

Нагадаємо, 23 березня в Донецьку проходив несанкціонований мітинг біля будівлі міської ради. Під час акції протесту, житель міста зірвав державний прапор з флагштока і пошкодив його. Після цього зловмисник встановив на його місце прапор Російської Федерації. Органами міліції порушник був встановлений і затриманий. Ним виявився студент третього курсу одного з училищ в Донецькій області.

Зараз ви читаєте новину «За встановлення прапора РФ над Донецькою міськрадою студент отримав 2 роки умовно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі