неділя, 10 листопада 2019 19:27

За критику розведення військ почали переслідувати офіцерів ЗСУ

За критику розведення військ почали переслідувати офіцерів ЗСУ
Олексанр пішов на війну добровольцем Карпатської Січі

Прес-офіцер 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" Олександр Галкін повідомив про тиск та початок переслідування через критику розведення військ на Донбасі та повернення радяського стилю управління.

Через патріотичні погляди, які не збігаються з політикою чинної влади, його переводять на іншу посаду в іншу бригаду. Про це він написав у Facebook.

За словами Галкіна, йому давно натякали, що необхідно припинити критично висловлюватися про чинного президента України Володимира Зеленського. Прес-офіцер не послухався рекомендацій.

Олексанр пішов на війну добровольцем Карпатської Січі. До того був заступником голови Нікопольського осередку ВО Свобода з ідеології. Удостоєний Нагрудним знаком Міністра оборони України "За зразкову службу".

Як повідомив офіцер, у рекордні строки було погоджено його переведення з посади прес-офіцера 93 ОМБр до 55-ї окремої артилерійської бригади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як 1937-го: у волонтерів і добровольців пройшли масові обшуки

"За два дні! Оце так оперативність! Більше того, вже в четвер ця бригада має виїжджати у зону ООС. Мене типу вирішили "відправить на війну"... У складі арт. бригади, яка на нулі в принципі не стоїть... Тож коли боятись то починати? Зазвичай, коли офіцера треба перевести навіть з посади на посаду всередині бригади, я вже не кажу перемістити до іншої бригади у межах одного ОК, процес цей може тривати місяцями", – пише Галкін.

Офіцер повідомив, що буде позиватися до суду, щоб залишись у складі 93-ї бригади.

"Бо зроблено все по-військовому (читайте грубо, топорно і тупо) красиво. Посада, яку мені хочуть напарити, наче непогана, але ж я трохи знайомий з її підногітною і прекрасно розумію, що варто мені тільки прийняти посаду, як негайний вал звітів про звіти, комісій, журналів обліку журналів мене поховає під собою, таким чином унеможлививши будь-який подальший спротив", - додав він.

У соцмережах користувачі пишуть пости в підтримку прес-офіцера 93-ї ОМБр.

Потужний пресинг отримують фактично всі патріотично налаштовані офіцери у всіх частинах Збройних сил України, інформує інтернет-ресурс "Enigma".

У суботу, 9 листопада, в Польщі за запитом РФ затримали одного з лідерів "УНА-УНСО", ветерана війни на Донбасі Ігоря Мазура з позивним "Тополя".

Зараз ви читаєте новину «За критику розведення військ почали переслідувати офіцерів ЗСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі