пʼятниця, 26 лютого 2021 08:53

З Росією домовитися не можна – Кравчук

З Росією домовитися не можна – Кравчук
Російські окупанти влаштовують вогневі провокації на Донбасі. А потім фабрикують матеріали для показу на російських інформаційних ресурсах. Фото: facebook.com/pg/mva.gov.ua

Президент Володимир Зеленський думав, що зможе домовитися про мир на Донбасі. Але в процесі побачив, що зробити цього не можна.

Те ж саме було з п'ятим президентом Петром Порошенком. Він думав, що зможе домовитися, щиро в це вірив і говорив, що через тиждень-два завершить війну. Про це заявив голова української делегації в ТКГ Леонід Кравчук, передає DW.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 обстрілів за добу, в хід пішло заборонене озброєння: військові розповіли про ситуацію на передовій

"Зеленський, він теж думав, що можна в процесі дискусії якось домовитися. А коли побачив, що з РФ домовитися не можна, то заявив, що потрібні зміни, документальні уточнення", – зазначив Кравчук , підкресливши, що Зеленський сказав це на паризькому саміті.

На думку Кравчука, домогтися якихось успіхів без "зміни концептуальних позицій мінського і нормандського формату" буде неможливо.

Тристороння контактна група, яка займається врегулюванням ситуації на Донбасі, повинна змінити переговорний майданчик. Мінськ не відповідає вимогам для ведення переговорів, оскільки Білорусь залежна від Росії, заявив глава української делегації в ТКГ Леонід Кравчук.

Зараз ви читаєте новину «З Росією домовитися не можна – Кравчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі