субота, 18 серпня 2018 11:54

"З міркувань гігієни" : чому українцям заборонять їздити в Росію

"З міркувань гігієни" : чому українцям заборонять їздити в Росію
Залізничне сполучення із Росією потрібно припиняти для безпеки самих українців. Фото: 5 канал

Припинити транспортне сполучення з Росією потрібно негайно, бо поїздки українців до Росії – це форма гібридної боротьби з Україною.

І вона наражає на небезпеку самих громадян України. Які регулярно відвідують країну - агресора, розповів журналіст і блогер Кирило Сазонов в ефірі ObozTV.

"Це в першу чергу отрута для мізків тих, хто туди їздить. З міркувань гігієни і безпеки це треба перекривати. Досить згадати випадок минулого тижня, коли заробітчанин зі Старобільська Луганської області повернувся з Росії, випив і зірвав з адміністративної будівлі український прапор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російсько-української дружби немає і ніколи не було - Омелян

Давайте не плутати товарне і пасажирське транспортне сполучення. "Укрзалізниця" дійсно заробляє на російських маршрутах, але в її масштабах це не дуже багато. Пасажирські перевезення по Україні взагалі збиткові й "Укрзалізниця" живе за рахунок вантажних робіт на товарних перевезеннях. Тобто фінансові втрати тут невеликі", - сказав блогер.

У лютому російські потяги, які Москва планувала пустити "в обхід України", повернулися на старий маршрут через територію Луганщини.

Зараз ви читаєте новину «"З міркувань гігієни" : чому українцям заборонять їздити в Росію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі