пʼятниця, 19 червня 2020 16:58

Ворожі снайпери виходять для обстрілів у сіру зону

Ворожі снайпери виходять для обстрілів у сіру зону
Ворожі снайпери обстрілюють українських військових із сірої зони. Фото: pixabay.com

Російські снайпери для обстрілу українських військових виходять до сірої зони.

Про це повідомляє Міноборони з посиланням на повідомлення Головного управління розвідки.

За інформацією розвідників, командування російських окупаційних військ продовжує активно застосовувати снайперів на передових позиціях з'єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ уздовж всієї лінії зіткнення, зокрема, з виходом снайперських пар у так звану сіру зону. Зазначені заходи противник проводить з метою деморалізації особового складу підрозділів Об'єднаних сил, завдання втрат та провокування вогню у відповідь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Усіх на концерт Кобзона": бійці знищили російський КамАЗ — відео

Для цього російське окупаційне командування залучає додаткові снайперські пари ЗС РФ, які не належать до штатних підрозділів 1, 2 АК та прибувають на тимчасово окуповану територію у Донецькій та Луганській областях з території Росії через неконтрольовані Україною ділянки кордону.

Росія перекидає військову техніку до України через неконтрольовані ділянки українсько-російського кордону на Донбасі так, щоб міжнародні спостерігачі не зафіксували цього.

Зараз ви читаєте новину «Ворожі снайпери виходять для обстрілів у сіру зону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі