понеділок, 10 вересня 2018 11:34

"Визнаємо ДНР і ЛНР": у Кремлі бояться військового звільнення Донбасу

"Визнаємо ДНР і ЛНР": у Кремлі бояться військового звільнення Донбасу
Росія не допустить звільнення Донбасу українськими військами. Фото depo.ua

У Кремлі бояться військового звільнення Донбасу за прикладом Хорватії.

"Якщо Україна захоче розпочати "хорватський сценарій" і силою звільнити територію Донбасу, то буде багато жертв. І перемоги точно не буде. Потім Україну примусимо до миру і знову вткнемо носом у Мінські угоди, що буде повторним порятунком. Якщо ж історія буде затяжною, то ДНР і ЛНР будуть визнані Росією, як було з Південною Осетією та Абхазією", - повідомив ТАСС Олексій Чєснаков, директор аналітичного центру, що допомагає помічникові президента Росії Владиславу Суркову курувати окупованими територіями.

Кремль впевнений, що із часом зможе контролювати Україну.

"Із часом там прийдуть до влади психічно здорові люди, із якими будемо співпрацювати. Західна коаліція розпадеться, а Донбас отримає свою ідентичність і буде розвиватися. Все владнається", - впевнений прокремлівський експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Захарченка замовила Москва - експерт

Спецпредставник Держдепартаменту США з питань України Курт Волкер на зустрічі з помічником президента РФ Владиславом Сурковим обговорять питання миротворчої місії ООН для Донбасу, із введенням якої може закінчитися війна. Остання зустріч Волкера та Суркова відбулася 26 січня 2018-го в Дубаї. До цього вони зустрічалися тричі: 21 серпня 2017-го в Мінську, 7 жовтня і 13 листопада - у Белграді.

Зараз ви читаєте новину «"Визнаємо ДНР і ЛНР": у Кремлі бояться військового звільнення Донбасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі