неділя, 26 листопада 2017 09:20

"Виторгував для себе життя" - експерти прогнозують майбутнє Плотницькому

"Виторгував для себе життя" - експерти прогнозують майбутнє Плотницькому
Колишній ватажок бойовиків ЛНР утік в Росію

Життю вже колишнього ватажка бойовиків ЛНР Ігоря Плотницького все ще загрожує небезпека, але на даний момент йому вдалося "виторгувати" собі фізичну недоторканність.

Про це в коментарі "Апострофу" розповів політолог Кирило Сазонов.

"Не факт, що Плотницький і надалі залишиться живим, але поки він виторгував для себе життя, що для нього просто здорово. Це максимальний виграш в лотерею, який він міг отримати", - зазначає Сазонов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Захарченко прокоментував відставку Плотницького

Координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук пояснив, за рахунок чого Плотницькому вдалося зірвати свій джек-пот.

"У силових структурах в нього залишилися вірні начальники структурних підрозділів, починаючи з начальника розвідки "2-го армійського корпусу" ЛНР. В принципі, він міг задіяти всі підрозділи розвідки. Для того, щоб не посилювати конфлікт, в Москві, судячи з усього, Плотницькому дали гарантії фізичної недоторканності. Тепер він буде почесним пенсіонером на території РФ", - вважає Тимчук.

Ватажок бойовиків ЛНР Ігор Плотницький написав заяву про відставку "за станом здоров'я". і разом із поплічниками втік у Росію.

Зараз ви читаєте новину «"Виторгував для себе життя" - експерти прогнозують майбутнє Плотницькому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі