середа, 11 вересня 2019 21:18

Використали БМП та гранатомети: бойовики 5 разів порушили перемир'я

Використали БМП та гранатомети: бойовики 5 разів порушили перемир'я
Бойовики 5 разів обстріляли українських військових. Фото: УНН

На Донбасі від початку доби бойовики 5 разів порушили режим перемир'я.

Позиції українських військових обстрілювали із озброєння БМП, гранатометів та стрілецької зброї. Про це повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил в Facebook.

Як зазначається, врайоні відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" терористи обстріляли позиції Об'єднаних сил біля Богданівки з напрямку Петрівського з озброєння БМП, неподалік Невельського з напрямку Старомихайлівки - зі стрілецької зброї, під Новогнатівкою з напрямку Докучаєвська - зі стрілецької зброї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали докази присутності російських військових на Донбасі

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" загарбники обстріляли українські укріплення поблизу Жолобка з напрямку Сентянівки з гранатометів різних систем та стрілецької зброї, поблизу Зайцевого - з гранатометів різних систем.

На Донбасі ліквідували польового командира терористів ДНР Олексія Троцая з позивним "Лев". Бойовик помер 10 вересня від поранень, які отримав напередодні.

Зараз ви читаєте новину «Використали БМП та гранатомети: бойовики 5 разів порушили перемир'я». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі