пʼятниця, 07 травня 2021 19:51

Військовий помер після кульового поранення

Військовий помер після кульового поранення
Юрій Опришко помер у госпіталі. Фото: "Цензор.нет"

В госпіталі Львова від кульового поранення голови помер молодший сержант Юрій Опришко.

Він отримав поранення 9 квітня в районі села Старогнатівка Донецької області. Чоловік був 1978 року народження. Він уродженець Полтавської області, військовослужбовець штурмового батальйону "Айдар" у складі 53-ї механізованої бригади, повідомив Полтавський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Доба на Донбасі: військові розповіли про пекельні обстріли та втрати

"Сьогодні перестало битися серце воїна з Полтавщини - молодшого сержанта Опришка Юрія Леонідовича. Юрій Леонідович отримав кульове поранення в голови 9 квітня поблизу Старогнатівки, оперативно був доставлений в госпіталь в Маріуполь, потім - до Львова. Майже місяць лікарі боролися за життя українського героя, але, на жаль, доля розпорядилася інакше. 10 травня о 11:00 у Кременчуці відбудеться віддання військових почестей і прощання з захисником", - йдеться в повідомленні.

Унаслідок обстрілу збройними формуваннями Російської Федерації в районі селища Піски, на Донеччині, 6 травня від вогнепального кульового поранення, несумісного з життям, загинув військовослужбовець 58-ї окремої мотопіхотної бригади імені гетьмана Івана Виговського Сергій Коробцов.

Зараз ви читаєте новину «Військовий помер після кульового поранення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі