середа, 18 вересня 2019 21:52

Військові розповіли про ситуацію в зоні ООС

Військові розповіли про ситуацію в зоні ООС
Бойовики 4 рази порушили режим перемир'я. Фото: ООС

На Донбасі від початку доби бойовики 4 рази порушили режим припинення вогню.

Найманці РФ обстріляли українські позиції з гранатометів різних систем та стрілецької зброї. Про це повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил в Facebook.

"В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив 2 обстріли позицій Об'єднаних сил: неподалік Березового з напрямку Докучаєвська – зі стрілецької зброї; поблизу Водяного з напрямку Ужівки – з ручного протитанкового гранатомета.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив 2 обстріли позицій Об'єднаних сил: неподалік Травневого – з автоматичного гранатомета та стрілецької зброї; поблизу Кримського з напрямку Донецького – з ручного протитанкового гранатомета та стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

Інформації про втрати серед українських військових немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До Дніпра доправили двох важкопоранених бійців

Розведення військ на Донбасі буде відбуватися не одразу по всій лінії розмежування, а ділянками. Визначальним для української сторони буде те, щоб розведення сил відбувалося з обох боків лінії розмежування, розповів міністр оборони Андрій Загороднюк.

Зараз ви читаєте новину «Військові розповіли про ситуацію в зоні ООС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі