вівторок, 20 квітня 2021 07:57

Військові розповіли останні новини з передової

Військові розповіли останні новини з передової
Українські військовослужбовці контролюють ситуацію в районі проведення Операції Об'єднаних сил та дотримуються режиму припинення вогню. Фото: facebook.com/pressjfo.news

Протягом минулої доби, 19 квітня, було зафіксовано шість порушень з боку збройних формувань Російської Федерації.

Неподалік Авдіївки ворог відкривав вогонь з мінометів 120-го калібру, а біля Південного – ще й з протитанкових ракетних комплексів, зенітних установок, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. Біля Майорська російські окупанти обстрілювали з мінометів 82-го калібру, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. У передмісті Пісків противник використав великокаліберні кулемети, підствольні та станкові протитанкові гранатомети. У районі Зайцевого ворог дистанційно мінував території з ручних протитанкових гранатометів мінами ПОМ-2, повідомили в штабі операції Об'єднаних сил.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Резніков розповів подробиці зустрічі радників "нормандської четвірки"

"Бойових втрат серед наших захисників за минулу добу немає", - кажуть в штабі.

Станом на ранок 20 квітня зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню. Неподалік Золотого-4 ворог відкривав вогонь з гранатометів різних систем. Бойових втрат серед наших захисників немає.

Глава дипломатії ЄС Жозеп Боррель заявив про найбільше за весь час зосередження російських військ на кордоні з Україною. Росія перекинула понад 150 тис. військових. Боррель назвав число безпрецедентним і переконливо закликав Росію до деескалації ситуації.

Зараз ви читаєте новину «Військові розповіли останні новини з передової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі