пʼятниця, 27 листопада 2020 07:45

Військові РФ гатять з кулеметів і гранатометів. Наші не відповідають

Військові РФ гатять з кулеметів і гранатометів. Наші не відповідають
Українські захисники повністю контролюють ситуацію та перебувають напоготові до негайного реагування на ймовірні виклики з боку противника. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA

На Донбасі впродовж минулої доби, 26 листопада, збройні формування Російської Федерації та її найманці 2 рази порушили домовленості про перемир'я.

Поблизу Мар'їнки противник вів вогонь з великокаліберного кулемета. Неподалік Старогнатівки ворог застосував станковий протитанковий гранатомет, повідомили в штабі операції Об'єднаних сил.

"Ворожі постріли не становили загрози для життя та здоров'я наших захисників, тож вогонь у відповідь вони не відкривали. Бойових втрат і поранень серед українських воїнів не було", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мінували наші позиції й гатили з гранатометів: окупанти на Донбасі влаштували провокації

Від початку поточної доби, 27 листопада, російсько-окупаційні війська та їх найманці один раз відкрили вогонь з підствольного гранатомета, великокаліберного кулемета та стрілецької зброї в передмісті Авдіївки. На інших напрямках уздовж лінії розмежування порушень досягнутих мирних домовленостей не зафіксовано.

Бойових втрат і поранень серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає.

24 листопада в районі Авдіївки Донецької області снайпер окупантів з РФ вбив українського військового В'ячеслава Мінкіна. Він - старший солдат, військовослужбовець 72-ї окремої механізованої бригади.

Зараз ви читаєте новину «Військові РФ гатять з кулеметів і гранатометів. Наші не відповідають». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі