четвер, 04 січня 2018 11:19

"Війна закінчиться через два місяці" - розповіли, що зупинить Путіна

"Війна закінчиться через два місяці" - розповіли, що зупинить Путіна
Якщо Захід продовжить тиснути на Росію, війна в Україні закінчиться через 2 місяці. Так вважає Ігор Чубайс. На фото - президент країни-агресора Володимир Путін

Війна в Україні закінчиться через 2 місяці, якщо Захід не змінить своє ставлення до Володимира Путіна.

У цьому впевнений російський філософ Ігор Чубайс, передає "Радіо "Свобода".

"Я думаю, що якщо Захід буде продовжувати відстоювати свою лінію, а у Заходу в цьому відношенні величезні невикористані ресурси, то війна в Україні зупиниться через два місяці. Захід може посилити тиск. Росія майже на межі своїх економічних можливостей, так як вже нема за що утримувати нашу освіту, охорону здоров'я.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли Україна застосовуватиме летальну зброю зі США

Резолюція ООН по Криму теж прозвучала дуже переконливо. Власне, ніхто не погодився зі зміною статусу Криму. В цьому відношенні - це і є підсумком року. Якщо сформулювати коротко, то це - позиція Заходу", - сказав Чубайс.

Росія має програти війну. І вона її програє. Стиль цієї країни не пасує нинішньому часу, тому що в неї старі інтереси, вона живе у старій епосі, а світ – у новій. Таку думку висловив колишній президент Польщі Лех Валенса.

Зараз ви читаєте новину «"Війна закінчиться через два місяці" - розповіли, що зупинить Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі