неділя, 17 листопада 2019 20:20

Війна на Донбасі: з'явилися останні новини

Війна на Донбасі: з'явилися останні новини
Бойовики 6 разів обстріляли українських військових. Фото: slovoidilo

На Донбасі від початку доби бойовики 6 разів порушили режим припинення вогню.

Українські позиції обстрілювали з протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Про це повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил в Facebook.

"3 обстріли позицій українських захисників російські окупаційні війська здійснили у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ": неподалік Кримського – з протитанкових ракетних комплексів; біля Луганського – з автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів; неподалік Новолуганського – з ручних протитанкових, автоматичних та підствольних гранатометів і стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник також здійснив 3 обстріли по позиціях Об'єднаних сил: біля Новомихайлівки – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї; поблизу Красногорівки – зі станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї; неподалік Лебединського – зі станкових протитанкових гранатометів", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали фото ліквідованого на Донбасі бойовика

Втрат внаслідок обстрілів серед українських військових немає.

З 8 по 15 листопада втрати збройних формувань Російської Федерації на Донбасі склали 28 осіб. 12 із них - ліквідовано.

Зараз ви читаєте новину «Війна на Донбасі: з'явилися останні новини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі