вівторок, 30 липня 2019 12:07

Війна близько - ветеран розвідки розповів про справи на кордоні

Війна близько - ветеран розвідки розповів про справи на кордоні
Україна має бути готовою до війни. Фото: Андрій Дубчак

Україні треба відновити призов на строкову службу та підготуватися до введення воєнного стану.

"На кордонах з Україною зосереджені потужні військові російські формування, понад 200 тисяч військовослужбовців, у тому числі військова техніка, ствольна і ракетна артилерія, Ракетно-космічні війська, засоби радіоелектронної боротьби", - каже ветеран зовнішньої розвідки, генерал-лейтенант Василь Богдан, передає Обозреватель.

На його думку, ці зосередження є підготовкою до масштабного наступу росіян на територію України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Ярош прийняв неочікуване рішення щодо своєї армії

Василь Богдан нагадав, що введення воєнного стану торік показало дуже багато проблем у секторі безпеки й охорони, а також в органах місцевого самоуправління.

Генерал переконаний, що зараз треба усунути всі ці недоліки для того, щоб зустріти ворога та дати йому відсіч.

"Те, що ми зараз маємо на кордонах, те, як діє п'ята колона в Україні, – все це підштовхує до мобілізації громадянського суспільства і країни загалом для того, щоб дати гідну відповідь і не дозволити російському ворогові захопити всю країну", – каже він.

Термін тюремного ув'язнення колишнього "начальника служби тилу" самопроголошеної ДНР Дмитра Купріяна (позивний "Батя") завершився.

Саме Купріян є тим найманцем РФ, який, за даними Служби безпеки України, організував викрадення у липні 2014-го трейлера для перевезення ЗРК "Бук".

Зараз ви читаєте новину «Війна близько - ветеран розвідки розповів про справи на кордоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі