понеділок, 12 листопада 2018 09:02

Відволіклися на вибори: окупанти на Донбасі зазнали втрат

Відволіклися на вибори: окупанти на Донбасі зазнали втрат
Внаслідок бойових дій протягом доби 11 листопада жоден військовослужбовець Об'єднаних сил не постраждав. Двох окупантів було знищено, ще 2 поранені. Фото - РБК-Україна

11 листопада ситуація в районі проведення операції залишалася цілком контрольованою Об'єднаними силами. Окупанти 7 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ. Застосування озброєння, забороненого Мінськими угодами, не зафіксовано, повідомили у прес-центрі ООС.

"Російські окупаційні війська вели прицільний вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Найбільшу вогневу активність окупанти проявили біля Новотошківського. Під час першого обстрілу ворог застосував гранатомети, а у другому випадку – озброєння бойових машин піхоти", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оголосили попередні результати псевдовиборів на Донбасі

Внаслідок бойових дій жоден військовослужбовець Об'єднаних сил не постраждав. 2 окупантів було знищено, ще 2 - поранені, за даними розвідки.

Військовослужбовці Національної гвардії затримали терориста у Волноваському районі на Донеччині.

Зараз ви читаєте новину «Відволіклися на вибори: окупанти на Донбасі зазнали втрат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі