середа, 01 березня 2017 11:57

"Відважний воїн" - Україна втратила 23-річного бійця

"Відважний воїн" - Україна втратила 23-річного бійця
Загиблий Сергій Мокренко

У районі Світлодарської дуги в Донецькій області під час мінометного обстрілу терористів загинув 23-річний боєць 54-ї бригади Збройних сил України Сергій Мокренко на позивний "Крук".

Про це у своєму Facebook повідомила його сестра Тетяна Мокренко.

Мокренко був родом із Шацька Волинської області. Він брав участь у подіях на Майдані, довго воював як доброволець "Правого сектора" і батальйону "Азов" у найгарячіших точках. Мав бойові поранення: 5 осколків при виході з оточення в іловайському котлі, в грудні 2016 року зазнав поранення на Світлодарській дузі.

З вересня 2016-го Сергій перейшов на контракт у 54-й бригаді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Найнеспокійніша ніч за 4-5 місяців" - весна на передовій почалася із загострення

"Відважний воїн. Справжній побратим. Дуже важка втрата для кожного, хто з ним воював. Я був завжди в ньому впевнений. Будемо за нього мстити", - розповів Gazeta.ua побратим загиблого Валерій Гонта. Боєць служить на Світлодарській дузі.

За минулу добу на Донбасі зафіксували 117 обстрілів. Двоє українських військових загинули, двоє поранені й один травмований. Про це розповів речник штабу АТО Леонід Матюхін.

Зараз ви читаєте новину «"Відважний воїн" - Україна втратила 23-річного бійця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі