середа, 01 липня 2020 10:12

Відправили у вічність 4 бойовиків: К-2 "отвєточкою" знищила позицію окупантів

Відправили у вічність 4 бойовиків: К-2 "отвєточкою" знищила позицію окупантів
Бойова група К-2 у відповідь на обстріли знищила ворожу позицію. Фото: скріншот з відео

Бойова група К-2 54 ОМБр знищила чергову позицію проросійських бойовиків на Донеччині у промисловій зоні.

Відповідне відео розміщене на YouTube-каналі групи.

У коментарі до нього говориться, що це — та сама позиція окупаційних військ, на яку приходив і давав інтерв'ю Саша "Скіф" (український колаборант з Росією, колишній командир спецпідрозділу СБУ "Альфа", ексголова так званої ради безпеки ДНР Олександр Ходаковський).

"Так ось, переглянувши уважно відео з "Ходоком", ми побачили свої помилки, вирахували більш точно місця укриття сепаратистів і чекали. Коли почався черговий обстріл наших позицій, полетіла отвєточка в "улюблену" позицію Саші "Скіфа", яку він нам належним чином "підсвітив", — уточнили бійці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У штабі ООС назвали втрати бойовиків за тиждень

У результаті ворожа позиція повністю знищена, ліквідовано 4 бойовиків, тяжко поранені 3, знищений склад б/к, великокаліберний кулемет, "а знищені та пошкоджені автомати навіть ніхто не рахував".

"Товариші зрадники й росіяни! Частіше висвітлюйте в медіаресурсах позиції окупаційних військ, допомагайте нам, як це робить Саша "Ходок". Далі буде!"

30 червня озброєні бандити РФ порушили режим припинення вогню 12 разів. Вони застосували заборонені міномети калібру 120 мм і 82 мм, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

Зараз ви читаєте новину «Відправили у вічність 4 бойовиків: К-2 "отвєточкою" знищила позицію окупантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі