четвер, 27 червня 2019 15:05

Від справедливості не втечеш: затримали бойовика, що переховувався 5 років

Від справедливості не втечеш: затримали бойовика, що переховувався 5 років
У 2014 році бойовик чинив опір українським захисникам на Донбасі, але згодом зрозумів що накоїв та втік. Фото: Корреспондент.net

На Донеччині поліція та прикордонники затримали бойовика, який впродовж 5-ти років переховувався в Росії.

Бойовик до втечі жив у Дружківці, а 2014-го служив на блокпостах, що утворили терористи, повідомляє прес-служба Національної поліції Донецької області.

"Встановлено, що 25-річний дружковчанин здійснював незаконні фільтраційні заходи на блокпосту на в'їзді до міста Костянтинівка. До його обов'язків входило обстеження транспорту, перевірка документів і багажу громадян. Приводом для затримання водіїв і пасажирів була немісцева прописка. За словами чоловіка, після 3-х місяців служби він зрозумів, що це бандитське угруповання і поїхав у РФ. Кращої долі не знайшов і вирішив повернутися додому, де планував уникнути кримінальної відповідальності. Про його наміри стало відомо правоохоронцям. Він був затриманий", - розповіли в поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Терориста можуть відпустити через Савченко

Бойовика-втікача затримали у рейсовому автобусі. Намагався непомітно перетнути український кордон.

Він дає свідчення у відділку поліції. Чоловікові оголосили підозру за статтею "участь у терористичних угрупуваннях". Коли провину доведуть, він отримає тюремний термін до 8 років позбавлення волі.

У Маріуполі під час виконання завдань із забезпечення інформаційної безпеки держави працівники СБУ викрили антиукраїнського інтернет-агітатора.

Спецслужба встановила, що житель Маріуполя розміщував на персональних сторінках заборонених російських соціальних мереж матеріали із закликами до зміни меж території та державного кордону України, популяризував терористичні організації ДНР і ЛНР.

Зараз ви читаєте новину «Від справедливості не втечеш: затримали бойовика, що переховувався 5 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі