пʼятниця, 17 лютого 2017 16:45

"Ви особисто будете відповідати за кров" - новий конфлікт на залізничній блокаді

"Ви особисто будете відповідати за кров" - новий конфлікт на залізничній блокаді
Учасники торгівельної блокади укріплюють свої позиції

Сьогодні вранці поліція намагалася взяти штурмом редут "Запоріжжя", на якому стоять учасники економічної блокади.

Про це повідомили в "Штабі блокади торгівлі з окупантами".

"Нещодавно з Костянтинівки виїхали 50 спецназівців на 2 автобусах, ризик штурму надзвичайно високий. Гарнізон редуту "Запоріжжя" зайняв бойові позиції і підготувався до відбиття штурму. Штаб попереджає посадових осіб МВС, які брали участь у плануванні операції, а також тих, хто виконуватиме злочинні накази. Якщо через Ваші злочинні дії проллється кров наших бойових побратимів - ви особисто відповідатимете перед тими, хто залишиться живий!", - пригрозили правоохоронцям учасники блокади.

О 12:00 до редута прибули бійці батальйону "Кривбас" та місцеві активісти. Учасники блокади почали переговори з правоохоронцями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зняття блокади на Донбасі силою не обговорювали на засіданні РНБО - міністр

"Пожежники, журналісти та місцеві поліцейські залишили територію біля редуту. Активісти і ветерани АТО на своїх позиціях, блокада триває", - повідомили в штабі блокади.

Днями 1,5 тис. ветеранів АТО відмовилися приймати участь у блокаді. Депутат від "Блоку Петра Порошенка" Тетяна Ричкова вважає, що їх використовують у своїх іграх деякі політики.

Зараз ви читаєте новину «"Ви особисто будете відповідати за кров" - новий конфлікт на залізничній блокаді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

87

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі