субота, 07 вересня 2019 12:15

В Україні відзначають День воєнної розвідки

В Україні відзначають День воєнної розвідки
7 вересня в Україні - День воєнної розвідки. Фото: acc.cv

В Україні 7 вересня відзначають День воєнної розвідки.

"Героїзм відвага, і самопожертва розвідників на всіх етапах нашої боротьби з ворогом назавжди залишаться в серцях українців. Вічна пам'ять і вдячність загиблим та слава живим захисникам України", - про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

Начальник Генштабу Руслан Хомчак також привітав офіцерів та рядових бійців української розвідки з професійним святом.

"За роки протистояння збройній агресії Російської Федерації воїни-розвідники щоденно демонструють високий професіоналізм та продовжують нарощувати свої спроможності в загальній системі захисту національних інтересів нашої держави. Значення добутої розвідувальної інформації, особливо в умовах гібридної війни, важко переоцінити, адже від ваших професійних та оперативних дій залежать якість планування та практична реалізація поставлених перед Збройними Силами України завдань", - наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Побратими "Азову" попрощалися із загиблим "Шахом" - фото і відео

"Переконаний, що сильні духом, загартовані війною розвідники, сповнені великою жагою до перемоги та помстою ворогу за втрату своїх бойових побратимів, і надалі героїчно захищатимуть територіальну цілісність нашої Батьківщини", - підкреслив Хомчак.

У суботу, 7 вересня, розпочався обмін ув'язненими між Україною і Росією. Біля військового терміналу аеропорту "Бориспіль" кілька десятків журналістів та активістів очікують українських політв'язнів та військовополонених моряків. Літак з ними вже приземлився.

Зараз ви читаєте новину «В Україні відзначають День воєнної розвідки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі