неділя, 12 травня 2019 18:30

В Україні відкрили школу танкістів
4

На базі 169-го навчального центру Сухопутних військ "Десна", що на Чернігівщині почали тренувати танкістів за новими стандартами.

Для цього відкрили підрозділ та назвали його "Школа танкістів", пише Міноборони.

На навчання у "школу" відправляють військових з усіх куточків України.

"Основним завданням школи танкістів є мотивація кар'єрного росту серед воїнів-танкістів, вдосконалення практичних навичок та лідерських якостей та насамперед — професійна навченість кожного члена танкового екіпажу з врахуванням досвіду АТО/ООС", -повідомив начальник школи танкістів 169 навчального центру Сергій Ізбаш.

На Чернігівщині відкрили "Школу танкістів".
Фото: Міноборони
На Чернігівщині відкрили "Школу танкістів".
На Чернігівщині відкрили "Школу танкістів".
На Чернігівщині відкрили "Школу танкістів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Удень та вночі: в українських льотчиків проходять навчання

Готують танкістів місяць, за цей час всі екіпажі проходять повну перепідготовку за кількома рівнями. Разом з цим військові здають заліки, після яких приступають до навчань з курсу колективної підготовки, який передбачає виконання складних тактичних прийомів, таких як "штани", "карусель", стрільба з-за терикону тощо.

Завдання та програма для танкістів постійно ускладнюється.

Ракетний катер "Прилуки" та корабель гідрографічної розвідки HMS ECHO H87 провели навчання PASSEX у Чорному морі.

під час спільного тренування український ракетний катер і британський корабель виконали завдання з тактичного маневрування, навчання з протиповітряної оборони, а також провели тренування зі зв'язку відповідно до стандартів НАТО

Зараз ви читаєте новину «В Україні відкрили школу танкістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі