вівторок, 15 вересня 2020 05:12

В ТКГ з'явиться посада спікера - Резніков

В ТКГ з'явиться посада спікера - Резніков
Резніков заявив про нову посаду в ТКГ. Фото: РБК

Українська делегація в Тристоронній контактній групі матиме свого спікера.

"У нас відбулося багатоголосся. Чим більше хочеш бути відкритим і більше розповісти суспільству, тим більше натикаєшся на ризики різного сприйняття, і це справедливо. Раніше, якщо згадати, як працювала Тристороння контактна група, ми мало що знали про її роботу. Сухі були інформаційні повідомлення, і на цьому все. Тому було прийнято рішення про те, і зараз йде підбір, що буде введений такий пост - спікера української делегації в Тристоронній контактній групі, завданням якого буде якраз - фокусувати всі сигнали від імені української делегації ", - в ефірі програми "Свобода слова" заявив віце-прем'єр-міністр, міністр з питань реінтеграції окупованих територій Олексій Резніков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кравчук здав того, хто вимагав інспектування наших позицій в Шумах

Глава Офісу президента України Андрій Єрмак повідомив, що на переговорах в Берліні 11 вересня не вдалося домовитися про дату зустрічі лідерів країн "нормандського формату", але узгодили продовження режиму "тиші" в Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «В ТКГ з'явиться посада спікера - Резніков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі