вівторок, 29 вересня 2020 00:31

В Раді створили робочу групу з врегулювання ситуації на Донбасі: в її склад увійшов Тищенко

В Раді створили робочу групу з врегулювання ситуації на Донбасі: в її склад увійшов Тищенко
Тищенко увійшов в парламентську групу врегулювання ситуації на Донбасі. Фото: Українська правда

Народні депутати створили у Верховній Раді створили групу, яка буде займатися розробкою законопроектів для врегулювання ситуації в Донбасі.

До її складу увійшов і народний депутат від "Слуги народу" Микола Тищенко, повідомив сам Тищенко в facebook.

"Але моя позиція незмінна, і вона аналогічна позиції Президента. "Немає тієї сторони". Перш за все є українці, яких розділила війна на Донбасі. І наше спільне завдання - об'єднати сім'ї, об'єднати людей, об'єднати Україну", написав він.

"Коли президент йшов до парламенту, його головною тезою, за який проголосувала вся країна, був мир. Тому сьогодні ми знаходимо нове рішення, і я дійсно являюсь одним з членів цієї групи", - сказав Тищенко після засідання фракції "Слуга народу".

Тищенко зазначив, що про деталі цього нового формату повідомлять пізніше, як і про членів групи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський провів нараду з питань роботи ТКГ: про що говорили

Раніше повідомлялося, що глава Офісу президента Андрій Єрмак привернув першого прем'єра Вітольда Фокіна до переговорів в Тристоронній контактній групі по Донбасу нібито для того, щоб компенсувати провал створення "Консультативної ради" з ОРДЛО.

Зараз ви читаєте новину «В Раді створили робочу групу з врегулювання ситуації на Донбасі: в її склад увійшов Тищенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі