Ексклюзиви
понеділок, 25 травня 2020 19:01

В окупованому Луганську вбили ватажка терористів
4

В окупованому Луганську вбили ватажка терористів Олександра Костіна — одного із найближчих соратників Олексія Мозгового.

Про це повідомляє український блогер Анатолій Штірліц у своєму Telegram-каналі.

"В пабліках фейкової дИнИрИ повідомляють про смерть в СІЗО м. Луганська одного з командирів батальйонів окупантів Олександра Костіна. У жовтні 2018 був заарештований окупаційною владою, звинувачений у нападі 08.05.2014 на родину Бурихіних. 20.02.2020 засуджений до 14 років ув'язнення", — пише він.

Першим про смерть терориста повідомив у ВК так званий козацький єсаул Олександр Конкін.

"Кати домоглися свого, правда, не встигли засудити та зробити злочинцем! Завтра буде повідомлено, що в нього був інфаркт або інший, пов'язаний із серцем діагноз", — написав він.

Терорист Олександр Костін
Фото: Telegram/Донбаський кейс
Терорист Олександр Костін
Терорист Олександр Костін
Терорист Олександр Костін

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Воїни ЗСУ ліквідували на Донбасі двох терористів

Пізніше сепаратистські пабліки оприлюднили повідомлення, що у Костіна був діабет, а також кілька серцевих нападів, що й спровокувало його смерть. Через карантин він був поміщений до одиночної камери, де йому не надавалася медична допомога.

На сайті "Миротворець" говориться, що Олександр Костін — "ймовірно ліквідований у тюрмі своїми ж поплічниками у травні 2020-го. Позивний: Батя. Командир окремого механізованого батальйону народної міліції ЛНР. Влітку 2014-го — член батальйону "Призрак". За наявними даними у теперішній час — командир батальйону "Август" (ЛНР) (входить до складу прикордонслужби ЛНР). Дата народження: 15.04.1967".

Раніше стало відомо, що на Донбасі ліквідували бойовика 29-річного Олександра Головіна на прізвисько "Кабан".

Зараз ви читаєте новину «В окупованому Луганську вбили ватажка терористів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути