середа, 14 серпня 2019 17:19

В окупованій Горлівці закрили кафе, де подавали "Ребра Ляшка" і "Порошенко під снігом"
4

Одне з найбільш знакових місць довоєнної Горлівки - арт-кафе "Аратта". Коли його захопили бойовики ДНР, то перейменували на "Бліндаж". Тепер воно занедбане і занепадає, про це повідомляє сайт Gorlovka.ua

До війни "Аратта" належала відомому горлівському скульптору і бізнесмену Петру Антипу. У цьому закладі часто проводилися тематичні вечірки, виступали музиканти з альтернативною музикою. Коли місто перейшло під контроль незаконних збройних формувань ДНР, Антипу довелося залишити Горлівку. Його кафе "віджали" і перейменували на "Бліндаж".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Это все ваш Порошенко" - що говорять ЛНРівці українцям у Станиці Луганській

"Віджали" місцеві."Борода" такий був. Воно називалося стародавньою назвою України - "Аратта", - розповідав Антип журналістам.

Новий "господар" придумав стравам такі назви, як "Іловайский котел", "Ребра Ляшка", "Порошенко під снігом", "Цезар по-сталінськи", "Грецький сепаратист", "Тепла печінка ворога".

Минулого тижня терористична ЛНР активно проводила військові навчання окремих підрозділів так званого 2-го АК "народної міліції ЛНР".

Зараз ви читаєте новину «В окупованій Горлівці закрили кафе, де подавали "Ребра Ляшка" і "Порошенко під снігом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі