понеділок, 20 березня 2023 08:00

Спецтема: Війна Росії проти України

У Маріуполі зняли "гумколону" з прапорами Вірменії та Дагестану

У Маріуполі зняли "гумколону" з прапорами Вірменії та Дагестану
У Маріуполі зафіксували дивну гумколону. Фото: t.me/andriyshTime

У тимчасово окупованому Маріуполі на Донеччині 19 березня фіксували колону з чотирьох тентованих вантажівок із написом "гуманітарна місія".

Колона з прапорами Вірменії та Дагестану прямувала по проспекту Металургів в бік Ілліча, повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко. Її супроводжував конвой із проблисковими маячками та прапорами так званої ДНР.

"Також зафіксовано військові переміщення: п'ять вантажівок з боєкомплектами та 17 вантажівок із живою силою проїхали через центр міста в напрямку Мангуша. Побільшало в центрі тягачів із танками", – написав він.

Андрющенко додав, що в районі мосту через Кальміус на проспекті Металургів окупанти поставили блокпост із чергуванням Росгвардії та автозаками білого кольору.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерти ISW проаналізували візит Путіна в окупований Маріуполь

Раніше у Маріуполі на Донеччині вже фіксували використання нових позначок загарбниками на своїй військовій техніці. Це трикутник, який розташований поверх "Z".

До того ж більшість колони мали позначку V або взагалі без позначок. Коло у трикутнику не спостерігається від початку зими.

Тимчасово захоплений Маріуполь став небезпечним для перебування в ньому окупантів.

Після "бавовни" росіяни перегрупувалися і вивели за межі міста свої логістичні центри та полігони.

Зараз ви читаєте новину «У Маріуполі зняли "гумколону" з прапорами Вірменії та Дагестану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі