середа, 13 червня 2018 17:20

В ЛНР стриптизерку-комуністку позбавили партії

В ЛНР стриптизерку-комуністку позбавили партії
В Луганську стриптизерку-комуністку позбавили партії. Фото: youtube.com

В терористичній ЛНР "мінюст" бойовиків скасував "держреєстрацію" для громадського руху "Луганська гвардія".

Збіговисько очолювала "православна стриптизерка" Анастасія П'ятерикова. Про це "активістка" повідомила на своїй сторінці у соцмережі, передає Depo.Донбас.

"Мін'юст ЛНР в особі Ісмаїлова З. Р., на підставі подання Генеральної прокуратури ЛНР від 26.04.2018 № 12-1633, вих -18, ухвалив рішення про скасування державної реєстрації та анулювання свідоцтва про державну реєстрацію громадського руху "Луганська гвардія", - йдеться у її дописі.

За її словами, зараз немає інформації про причини такого рішення, але погрожує, що "зробить висновки".

"Повідомлення, яке розмістили на сайті Мін'юсту не задовольняє нашу здорову цікавість. Ми чекаємо відповіді в друкованому вигляді, виходячи з якої будемо робити подальші висновки", - пише П'ятерикова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Курячий генерал" ДНР влаштував водний терор

Крім того, "активістка" виправдовується, що виїхала в Росію "за сімейними обставинами" та через небезпеку перебування у ЛНР. Зазначає, що і в Росії боїться "отруйних грибів" чи "смертельної чашки кави".

Стриптизерка-комуністка очолила секту, яка вважає Плотницького дияволом і зцілює людей світлинами Пасічника. На окупованих російськими найманцями-бойовиками територіях Луганської області існує організація, учасники якої заявляють, що повалений ватажок ЛНР Ігор Плотницький - диявол, а за допомогою фото його "спадкоємця" Леоніда Пасічника можна зцілювати людей.

Зараз ви читаєте новину «В ЛНР стриптизерку-комуністку позбавили партії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі