субота, 04 серпня 2018 15:19

В армію заберуть навіть іноземців: бойовики готуються до масштабного призову

В армію заберуть навіть іноземців: бойовики готуються до масштабного призову
Командування російських окупаційних військ готується до чергового масштабного призову. Фото: Starcom

Командування російських окупаційних військ заявило про намір призвати на військову службу іноземців, які перебувають на окупованих територіях Донецької та Луганської областей.

Також керівники бойовиків знинили вимоги щодо стану здоров'я та інших характеристик призовників. Про це повідомив прес-секретар Міністерства оборони України Дмитро Гуцуляк, посилаючись на дані розвідки.

"Зокрема, російськими окупаційними адміністраціями вносяться зміни в т.зв." законодавство " по призову і проходженню військової служби. При цьому, знижуються вимоги до кандидатів щодо стану їх здоров'я та морально-психологічних характеристик. Так, до складу мобілізаційного резерву передбачається включати осіб , які раніше не підлягали призову взагалі, в т.ч. і іноземців, які тимчасово перебувають на окупованих територіях Донецької та Луганської областей", – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Засуджений терорист просить обміняти його на Олега Сенцова

Зараз командування російських окупаційних військ готується до чергового масштабного призову для проходження т.зв. військової служби в складі з'єднань і частин 1 і 2 АК ВС РФ.

Завершились державні випробування нової цифрової версії командно-штабної машини для Збройних сил України. Члени комісії з військових зв'язківців і фахівці наукових установ, перевірили функціонування основного обладнання за різних умов експлуатації.

Зараз ви читаєте новину «В армію заберуть навіть іноземців: бойовики готуються до масштабного призову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі