четвер, 18 жовтня 2018 13:38

"Усмішка з його обличчя не сходила" - поховали загиблого бійця Андрія Корну

"Усмішка з його обличчя не сходила" - поховали загиблого бійця Андрія Корну
У Хоролі поховали загиблого бійця із Полтавщини Андрія Корну / фото: МВС

17 жовтня в Хоролі Полтавської області попрощалися з бійцем ЗСУ Андрієм Корною, який загинув на Донбасі за 2 місяці до закінчення служби.

Тіло Андрія привезли з Бахмута Донецької області. До моменту прибуття на нього вже чекали родичі, друзі та сусіди, які зібралися біля будинку бійця, повідомляє місцеве видання "Лтава".

"Була дуже хороша людина. Був безвідмовний. Раніше він тут грався. Старший не такий. Я йому кажу: "Андрюшо", - він підійде, обійме мене", - розповідає дядько Андрія Корни Вячеслав Ярий.

У хорольській гімназії №2, де навчався Андрій, поставили його фотографії, біля них - квіти. Класна керівниця згадує, яким був Андрій.

"Він був і рухливим хлопчиком, і спокійним. Усмішка з його обличчя не сходила. Дуже добрий, ввічливий, тактовний, вихований. Таким він мені запам'ятався", - говорить класна керівниця Андрія Корни Лідія Старчик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Вінниці жалоба: прощаються з загиблим на Донбасі 38-річним воїном

"Мені пощастило знати Андрія, коли він прийшов у "Азов". Потім разом служили у батальйоні "Полтава". Це справді був гідний чоловік. Земля тобі пухом. Герої не вмирають", - говорить побратим загиблого Сергій Смаль.

У військовому госпіталі Києва 16 жовтня помер військовий Юліан Циганко. Був важко поранений 2015-го. 3 роки боровся за життя. Переніс 40 операцій. Інформацію про смерть бійця оприлюднив під час оперативної наради голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка.

Зараз ви читаєте новину «"Усмішка з його обличчя не сходила" - поховали загиблого бійця Андрія Корну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі