вівторок, 04 червня 2019 13:39

"Усе невипадково": історія бойової сім'ї, де дружина командир танку, а чоловік - навідник
5

Фото: прес-центр ОК "Південь"

Молодша сержантка Алла Єрмолова і старший солдат Ігор Єрмолов - чоловік і дружина. Обоє служать у танковому батальйоні в окремій мотопіхотній бригаді.

Ігор - навідник гармати танка, командиром якого є Алла.

За словами Ігоря, командувати їй вдається лише на службі. У позаслужбовий час у домі господар чоловік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водіїв за хамство пільговикам каратимуть великими штрафами

"До того, як стати командиром танка, я була бойовим медиком в одному із мотопіхотних підрозділів нашої бригади. Потім – "учебка" у Навчальному центрі Десни. І от я вже – командир грізної "шістдесятчетвірки". Колись і уявити не могла, що буду керувати екіпажем бойової машини. Спочатку не все виходило. Та відбутися як танкісту допомогли командири і "бувалі", - каже жінка.

Єрмолови разом у війську 2 роки. Разом стріляють, разом обслуговують броньову машину і удвох переживають, коли щось не виходить.

До служби в армії обоє змінили не одну роботу. Останнє місце, де працювала Алла, – виправний заклад у місті неподалік її села. Там і зустріла Ігоря, який працював кінологом. Алла стверджує, що це – невипадковість, а доля.

Через кілька тижнів навчань на полігоні бойова сім'я Єрмолових знову повернеться до району проведення ООС.

Генералка Збройних сил Канади Дженні Каріньян розповіла, як поєднує роботу та сім'ю. Вона брала участь в операціях на Близькому Сході під час конфлікту між Сирією та Ізраїлем за Голанські висоти, в Афганістані, у Боснії. Паралельно жінка виховує 4 дітей і захоплюється танцями.

Зараз ви читаєте новину «"Усе невипадково": історія бойової сім'ї, де дружина командир танку, а чоловік - навідник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі