пʼятниця, 23 листопада 2018 10:20

"Ураган" на березі Азовського моря: показали видовищні стрільби

"Ураган" на березі Азовського моря: показали видовищні стрільби
Українські воїни відпрацювали умовний обстріл десантних кораблів ворога на підходах до берега з РСЗВ "Ураган" / стопкадр

Українські військовослужбовці під час навчань на узбережжі Азовського моря відпрацювали умовний обстріл десантних кораблів противника на підходах до берега.

"Ураган" на березі Азовського моря. Якщо ворожий десант спробує висадитися на березі Азовського моря, він гарантовано отримає "в зуби". Підрозділи оперативно-тактичного угруповання "Схід" Об'єднаних сил під час напружених навчань продемонстрували, як нищитимуть ворожі десантні кораблі та захищатимуть морське узбережжя", - повідомляє прес-центр ООС на своїй сторінці у Facebook.

Під час тренувань військові інженери оперативно провели мінування десантно-небезпечних ділянок берега і морські підходи до них.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські військові нанесли нищівний удар по позиції бойовиків: видовищне відео

Водночас реактивно-артилерійський дивізіон РСЗВ "Ураган" умовно обстріляв десантні кораблі противника на підходах до берега.

19 листопада підрозділи ВМС України в Азовському морі поблизу Бердянської коси провели бойові стрільби. У супроводі буксира "Корець" стрільби проводив малий броньований артилерійський катер "Кременчук", озброєний бойовими модулями "Катран-М".

Зараз ви читаєте новину «"Ураган" на березі Азовського моря: показали видовищні стрільби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі