вівторок, 13 червня 2017 09:32

Уночі загинув військовий ЗСУ

Уночі загинув військовий ЗСУ
Бойовики 57 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України протягом 12 червня Фото: ICTV

За минулу добу окупанти 57 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України. Зафіксували 5 обстрілів житлового сектору. Окупанти активізуються вночі. Загинув один військовий ЗСУ. 5 поранені.

"На приморській ділянці фронту стріляли з 152-міліметрової артилерії поблизу населених пунктів Графське та Ольгинка. Близько 22:00 відкрили вогонь з озброєння БМП та гранатометів по Мар'їнці. З мінометів різних калібрів окупанти били по позиціях сил АТО поблизу Павлополя, Мар'їнки та Чермалика. В районі Широкиного, Водяного, Талаківки, Гнутового та Березового бандити неодноразово обстрілювали наших воїнів із гранатометів та стрілецької зброї різного калібру.

На донецькому напрямку російсько-терористичні бандформування значно активізувались із сутінками. Найпотужніші ворожі обстріли випали на південне передмістя Авдіївки та дещо східніше - неподалік селища Кам'янка. Бандити вели вогонь із 120-міліметрових й 82-міліметрових мінометів, танків, зенітних установок і зразків наявного у них піхотного озброєння. Декілька пострілів із 125-міліметрових танкових гармат кремлівські найманці здійснили по житловому кварталу Авдіївки. Обстріл осель місцевих жителів вчора також зафіксували в районі Зайцевого. Там окупанти били з великокаліберного кулемета. До опівночі окупанти, застосовуючи гранатомети та стрілецьку зброю різного калібру, обстріляти наші позиції поблизу Опитного та Невельського. В районі Зайцевого вони знову били в бік наших опорних пунктів з озброєння БМП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Замміністра: Донбас не окупований

На луганському напрямку ворожі обстріли вчора не вщухали ні вдень, ні вночі. Бандформування 18 разів били по позиціях підрозділів сил АТО. В районі Троїцького та Кряківки противник відкривав вогонь зі 120-міліметрових мінометів. Поблизу Новотошківського, Катеринівки, Трьохізбенки, Золотого та Новоолександрівки - з мінометів калібру 82 міліметри. Біля Новоолександрівки бандити двічі застосовували протитанкові ракетні комплекси. А неподалік Кримського - стріляли в бік наших позицій з озброєння БМП", - інформує прес-центр штабу АТО.

11 червня загинули 2 військовослужбовців ЗСУ. 4 наших воїнів зазнали поранень та бойових травмувань, повідомляє прес-центр штабу АТО.

12 червня 67 разів окупанти відкривали вогонь по підрозділах ЗСУ. Застосовували і артилерійське озброєння, яке згідно з Мінськими угодами, мають відвести на визначені відстані від лінії зіткнення. Підконтрольні Росії озброєні банди на Донбасі продовжують час від часу бити і по житлових кварталах прифронтових населених пунктів та завдавати шкоди важливим об'єктам інфраструктури.

Зараз ви читаєте новину «Уночі загинув військовий ЗСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі