субота, 11 вересня 2021 05:06

Українських бійців на Донбасі обстрілюють снайпери

Українських бійців на Донбасі обстрілюють снайпери
Українські військові готові до будь-яких сценаріїв на Донбасі. Фото: Facebook Операція об'єднаних сил

Українських бійців на Донбасі російські окупанти обстрілюють із снайперських винтівок та ствольної артилерії.

"Безпосередньо на лінії зіткнення ворог здійснює обстріли наших позицій із застосуванням ствольної артилерії, мінометів. Активно застосовується снайперський вогонь, іноді - протитанкові ракетні комплекси… Щодо оперативного рівня, то накопичення чи приготування до якихось наступальних дій на даний час не виявлено", - розповів командувач Об'єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російсько-білоруські військові навчання: Оцінили загрози для України

Військові підрозділи на лінії розмежування мають розпорядження відповідати ворогові в разі потреби. Українські військові готові до будь-яких сценаріїв, наголосив командувач Об'єднаних сил ЗСУ.

Цьогоріч у серпні на Донбасі загинули дев'ять українських бійців - найбільше за останні два роки, коли оголосили всеосяжне перемир'я у зоні Операції об'єднаних сил. Поранення отримали 28 бійців.

Проросійські бойовики жодного дня не припиняли стріляти. Кілька разів відкривали вогонь по тилових позиціях українських військ. Найбільший обстріл відбувся 28 серпня. Тоді артилерією вдарили по привокзальному району в Авдіївці на Донеччині. Частково згоріла база батальйону, який розташовувався там.

Зараз ви читаєте новину «Українських бійців на Донбасі обстрілюють снайпери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі