вівторок, 02 жовтня 2018 08:07

Українські військові "всипали перцю" окупантам на Донбасі

Українські військові "всипали перцю" окупантам на Донбасі
Бойовики 21 раз відкривали вогонь по українських військових і отримали відповідь. 4 бойовиків загинули, ще 6 пораненно. Фото - iPress.ua

Протягом 1 жовтня на Донбасі окупанти 21 раз відкривали вогонь по позиціях наших військ. У тому числі 4 рази із застосуванням озброєння, забороненого мінськими домовленостями.

Але ситуація залишалася повністю контрольованою, повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил.

"Бойовики вели прицільний вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Крім того, окупанти відкривали вогонь з мінометів і озброєння бойових машин піхоти", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали двох бойовиків, які поповнили "200-й батальйон"

Втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає. За даними розвідки, 4 бойовики російсько-окупаційних військ за минулу добу знищені та 6 отримали поранення.

У зоні ООС українські бійці спільно з авіарозвідкою "потріпали" проросійського бойовика. Від аеророзвідки залежить не тільки кількість зібраної інформації про супротивника, але і те, чи буде противник стріляти в нашу сторону.

Зараз ви читаєте новину «Українські військові "всипали перцю" окупантам на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі