вівторок, 30 червня 2020 07:19

Українські військові помстилися окупантам

Українські військові помстилися окупантам
Українські військовослужбовці жорстко відповідали ворожим підрозділам на всі обстріли. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA

29 червня збройні формування Російської Федерації 12 разів порушили режим припинення вогню і поранили 2-х українських військових.

Наш військовослужбовці жорстко відповіли ворожим підрозділам. За даними розвідки, 29 червня було поранено двох загарбників, повідомили в штабі операції Об'єднаних сил.

"Окупанти застосовували заборонені до розміщення на лінії зіткнення міномети калібру 120 мм, протитанкові ракетні комплекси, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети, снайперську та стрілецьку зброю поблизу семи населених пунктів. Українські захисники відразу ж відповіли загарбникам, тож відчувши на собі дію наших чергових вогневих засобів, окупанти відмовились від подальшої вогневої активності", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ОБСЄ на вихідних зафіксувала 80 вибухів на Донбасі

За уточненою інформацією, 28 червня о 21.18 та о 22.55 окупанти з непідконтрольного Україні селища Доломітне Донецької області цілеспрямовано двічі обстріляли житлові будинки в селищі Новолуганське, застосувавши стрілецьку зброю калібру 7,62 мм. В результаті першого обстрілу було пошкоджено вікно та меблі одного з будинків, а при другому – ворог поцілив у металопластикове вікно, розбивши склопакет на балконі другого поверху житлового будинку. Постраждалих громадян, внаслідок ворожого обстрілу немає. Даний факт підтвердили спостерігачі української сторони СЦКК, які працювали на місці події.

Від початку поточної доби російсько-окупаційні війська один раз порушили режим припинення вогню – із міномету калібру 120 мм накрили українські позиції поблизу Невельського. Обійшлося без втрат.

На окупованому Донбасі фіксують збільшення кількості снайперського озброєння та снайперських груп із різних підрозділів спецпризначення РФ.

Зараз ви читаєте новину «Українські військові помстилися окупантам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі