четвер, 29 жовтня 2020 12:31

Українські прикордонники затримали поплічницю окупантів

Українські прикордонники затримали поплічницю окупантів
На Донеччині затримали жінку, яка брала участь у діяльності загонів окупантів. Фото: mvs.gov.ua

Українські прикордонники затримали на Донеччині жінку, яку обгрунтовано підозрюють в допомозі російським окупантам.

Про це повідомили у пресслужбі МВС.

"Оперативно-розшукові підрозділи прикордонників продовжують активні заходи щодо встановлення, затримання та притягнення до кримінальної відповідальності осіб, які брали участь або сприяли російській збройній агресії. Так днями оперативні працівники Краматорського прикордонного загону зі складу Об'єднаних сил виявили жінку, яка під час подій 2014 року активно сприяла російським збройним формуванням", - йдеться в повідомленні.

Повідомляють, що жителька Торецька під час окупації міста виконувала завдання проросійських найманців на одному з блокпостів окупантів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Луганщині затримали росіянина, який незаконно перетнув кордон

За цим фактом до Торецького відділення Національної поліції направили повідомлення. Жінці інкримінують участь у діяльності не передбачених законом збройних формувань. Відомості внесли до ЄРДР. Правопорушниці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років.

В одній з маршруток Слов'янська розгорівся скандал. Чоловік навмисно неправильно надів маску, і за це одна з пасажирок зробила йому зауваження. На це він відповів агресією та лайкою. Чоловік погрожував викинути жінку з маршрутки, а українську мову назвав телячою. Чоловіка підтримали інші пасажири. Вони також почали говорити, що через таких українських активістів усе погано в них у місті.

Зараз ви читаєте новину «Українські прикордонники затримали поплічницю окупантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі