неділя, 28 червня 2020 12:20

У ЗСУ за добу 21 хворий на коронавірус

У ЗСУ за добу 21 хворий на коронавірус
У ЗСУ росте кількість хворих на коронавірус. Фото: vchasnoua.com

У Збройних силах виявили 21 новий випадок зараження коронавірусом за добу.

"Станом на 10.00 неділі, 28 червня, у Збройних силах України на гостру респіраторну хворобу COVID-19, викликану коронавірусом SARSCoV2, хворіє – 179 осіб, загалом за час пандемії одужали – 310 осіб, летальних випадків – 5", повідомляє командування медсил.

На ізоляції (зокрема самоізоляції) наразі перебуває 669 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція у найближчі три доби – 130 осіб.

"За минулу добу зареєстровано 21 новий випадок захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19. З них на лікуванні в закладах охорони здоров'я перебуває 14 осіб (Військово-медичний клінічний центр Західного регіону – 1 військовослужбовець, ізолятор військової частини Львівської області – 5 військовослужбовців та ізолятор військової частини Київської області – 8 військовослужбовців). Стан здоров'я пацієнтів задовільний, отримують необхідне лікування", – йдеться на сторінці командування ЗСУ у соцмережі Фейсбук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Воював 6 років: показали фото українського захисника, якого розірвало вибухом

На лікуванні вдома під наглядом медичної служби - 5 осіб з військових частин Київської області (4 військовослужбовці та 1 працівник ЗСУ). У пацієнтів легкий перебіг захворювання.

Зараз ви читаєте новину «У ЗСУ за добу 21 хворий на коронавірус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі