середа, 21 квітня 2021 15:39

У Зеленського пояснили, навіщо він покликав Путіна на Донбас

У Зеленського пояснили, навіщо він покликав Путіна на Донбас
Повинні відбутися змістовні переговори за участі російського лідера. Фото: Reuters

Україна не може чекати, поки Росія погодиться на продуктивні переговори в "нормандському форматі". Влада робитиме все для припинення війни на Донбасі.

Про це заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, коментуючи пропозицію Володимира Зеленського зустрітися з главою РФ Володимиром Путіним "у будь-якій точці Донбасу". Метою президента було закликати агресора до діалогу, пише Obozrevatel.

"Пан Путін із різних мотивів уникає продуктивних переговорних контактів у "нормандському форматі", до чого його закликає весь цивілізований світ. Ми маємо робити все, щоб зняти загрозу і припинити цю війну. Президент запропонував піти далі й зустрітися двом лідерам для переговорів на українському Донбасі. Саме там, де триває війна, якщо в російської сторони буде на це сміливість", – сказав Подоляк.

За його словами, мають відбутися змістовні переговори за участі російського лідера.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін згадав Януковича й заявив, що Лукашенка нібито хотіли вбити

Учора президент Володимир Зеленський запропонував російському лідеру Володимиру Путіну зустрітися на передовій на Донбасі. Пропозицію він озвучив російською мовою. Відповідне відеозвернення опублікували на сторінці глави держави у Facebook.

Зараз ви читаєте новину «У Зеленського пояснили, навіщо він покликав Путіна на Донбас». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі