вівторок, 24 березня 2020 15:15

У так званій ЛНР підозрюють спалах COVID-19

У так званій ЛНР підозрюють спалах COVID-19
У так званій ЛНР підозрюють спалах COVID-19. Фото: pixabay.com

У так званій ЛНР від пневмонії померло 9 осіб. Про це повідомляє UNN з посиланням на пресслужбу Міністерства оборони України.

Окупаційна влада переконує, що хворих на коронавірус у псевдореспубліці немає. Але минулого тижня тут від пневмонії померло 9 осіб.

"За повідомленням Головного управління розвідки Міністерства оборони України, російські окупаційні адміністрації на тимчасово окупованій території у Донецькій та Луганській областях намагаються через засоби масової інформації переконати місцеве населення, що осіб із симптомами коронавірусу не виявлено", — говориться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шмигаль поговорив із китайськими лікарями. Каже, їхній досвід знадобиться в наступні 2 тижні

Інформацію про те, що інфекційні відділення у лікарнях та військових шпиталях переповнені хворими з високою температурою, бойовики також приховують.

За даними української розвідки, протягом минулого тижня тільки у міській лікарні №7 Луганська від пневмонії померли 9 осіб. За висновками патологоанатомів ці смерті мають ознаки, притаманні COVID-19. Проте це заборонено вказувати в офіційних документах.

Окупаційна влада приховує правду про кількість заражених коронавірусом в ОРДЛО.

Зараз ви читаєте новину «У так званій ЛНР підозрюють спалах COVID-19». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі