четвер, 09 лютого 2017 12:16

У Слов'янську посадили двох сепаратистів за агітацію ДНР

У Слов'янську посадили двох сепаратистів за агітацію ДНР

Двох мешканців Слов'янського району Донецької області засудили до 5 років позбавлення волі за створення антиукраїнських груп у мережі "ВКонтакті". Про це повідомляє прес-служба прокуратури Донецької області.

За рішенням Слов'янського міськрайонного суду, громадяни винні у порушенні ч. 2 ст. 110 Кримінального кодексу України - "посягання на територіальну цілісність та недоторканність України".

Зазначається, що наприкінці лютого 2014 року зазначені мешканці Слов'янського району 1993 і 1994 років народження створили у соціальній мережі "ВКонтакті" кілька груп "антиукраїнського характеру".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "І бути не може" - Москаль поставив крапку у загрозах сепаратизму

У них громадяни розміщували інформацію, "переслідуючи мету змінити територію меж та державного кордону України та здійснюючи інформаційну підтримку терористичних організації ДНР та ЛНР".

Їх було заарештовано ще у квітні 2015 року. Чоловіки своєї провини не визнають.

Співробітники Держфінмоніторингу протягом минулого року виявили і заблокували 28,54 млн грн чиновників ЛНР та ДНР. Ці гроші зберігалися в банках України.
Зараз ви читаєте новину «У Слов'янську посадили двох сепаратистів за агітацію ДНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі