понеділок, 24 вересня 2018 12:04

У Росії висунули ультиматум щодо легалізації ЛДНР

У Росії висунули ультиматум щодо легалізації ЛДНР
РФ готує ультиматум по легалізації ЛДНР. Фото: censor.net.ua

Якщо на окупованих територіях Донбасу Україна відновить військові дії, Москва визнає терористичні формування ЛДНР.

У Кремлі сполошилися через можливу ескалацію напередодні "виборів" у псевдореспубліках або президентських виборів в Україні. Про це заявив депутат Костянтин Затулін, який і підготував проект заяви Держдуми, в ефірі телеканалу "Росія-1".

"Сподіваюся, що колеги мене підтримають. Ці ігри в Україні пов'язані з виборами, на яких Порошенко ризикує нічого не отримати. Якщо вони спробують показати себе героями в очах певної частини електорату, Росія вчинить так само, як 2008-го, тобто визнає ЛНР і ДНР. У неї іншого виходу не буде", - сказав Затулін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бойовики знищили зброю та тепловізори" - показали зруйновану позицію українських бійців

За його словами, Україна вже вступила на шлях відновлення війни, коли начебто організувала вбивство глави ДНР Олександра Захарченка.

У Москві проігнорували втікачів-ватажків із бандформування ДНР. Екс-заступник "голови ради міністрів" ДНР Дмитро Трапезников, "екс-міністр доходів і зборів" Олександр Тимофєєв ("Ташкент") і екс-радник убитого Олександра Захарченка Олександр Казаков виявилися непотрібними Кремлю. Терористи не змогли потрапити на прийом до адміністрації президента РФ.

Зараз ви читаєте новину «У Росії висунули ультиматум щодо легалізації ЛДНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі