субота, 29 червня 2019 18:54

У нового глави Донецької ОДА Кириленка брат воює за бойовиків - ЗМІ

  У нового глави Донецької ОДА Кириленка брат воює за бойовиків. Фото: Главред
У нового глави Донецької ОДА Кириленка брат воює за бойовиків. Фото: Главред

Журналісти знайшли у призначеного напередодні голови Донецької обласної державної адміністрації Павла Кириленка молодшого брата-сепаратиста, який воює в рядах бойовиків терористичної "ДНР".

Як повідомляє Українська правда, у Павла і Євгена Кириленків збігаються прізвище, по батькові, а також реєстрація в одній і тій же квартирі в місті Макіївка Донецької області. Різниця у віці між ймовірними братами становить два роки, передає Главред.

На сайті Миротворець сказано, що бойовик Євген Кириленко станом на серпень 2016 року був рядовим п'ятої окремої мотострілкової бригади "ДНР". Обидва брати до війни на Донбасі були українськими соловейками, а згодом Євген перейшов на сторону "ДНР".

 

Як відомо, новий губернатор Донецької області Павло Кириленко - уродженець Донбасу. Наказом Генерального прокурора України від 22 вересня 2017 він був призначений військовим прокурором Ужгородського гарнізону Західного регіону України. Жив на орендованій квартирі, а потім отримав службову квартиру у Львові.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський представив на розгляд Кабінету міністрів вісім кандидатів на посади голів восьми облдержадміністрацій.

Зараз ви читаєте новину «У нового глави Донецької ОДА Кириленка брат воює за бойовиків - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі